Personlig coach med en holistisk tilgang

Jeg finder den rigtige træningsplan til dig

Ingen personlig træningsplan er ens for alle, og vi har forskellige forudsætninger og drømme, når vi starter et personligt træningsforløb. For nogle er det nok ”blot” at ændre kosten og bevæge sig mere, for andre skal der mere til.

Derfor kan det være en fordel at hyre en personlig coach, som kan skræddersy dit træningsforløb, så det passer til dig og dine individuelle behov.

Med et holistisk menneskesyn hjælper jeg klienter i Hadsten, Hinnerup, Århus og omkringliggende byer, som drømmer om en sundere livsstil, et vægttab eller personlig udvikling.

Personlig coach og Perception Coach

Som personlig coach og Health Coach med speciale i Perception Coaching har jeg, udover fokus på din træningsplan og kostplan, også fokus på de bagvedliggende faktorer for dine adfærds -og reaktionsmønstre og ikke mindst vaner, som ofte kan stå til hindring for et personligt fremskridt og livsstilsændring. Når vi taler om en livsstilændring til det sundere, kan det nemlig ofte være en god idé at blive bevidst om ens vaner, og hvordan man reagerer på forskellige udfordringer og forhindringer i hverdagen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
  • ​Coaching
  • Selv udvikling!
  • Kost
  • Træning
  • Vægttab

Bryd de gamle vaner

Når du starter med at blive bevidst om dine egne vaner og reaktionsmønstre, kan din træning og din kostplan blive mere håndgribelig og blive utroligt effektive værktøjer til at foretage de nødvendige valg i forhold til din egen krop og sinds sundhed.

For at kunne bryde de gamle vaner er det nødvendigt, at du er opmærksom på dem i hverdagen og indser, at der er mange gevinster at hente, hvis vanerne brydes og bevidstheden øges.

Personlig træning og selvindsigt

Under vores sessions vil jeg som din personlige coach ikke kun have fokus på at lære dig at lytte til din krop og dens behov, men også, at du lærer at lytte til dit sind. For hvorfor er det for eksempel, at junkfood er så tiltalende? Er det smagen, eller fordi det er let? Hvordan har du det, når du ser dig selv i spejlet, og hvordan vil du gerne ændre det? Hvorfor stressspiser du, når du er stresset, og hvordan kan du undgå det – er der mon et lige så lækkert alternativ til chipsene og colaen?

Når du er klar over dine mønstre, kan du målrettet arbejde med dem gennem både fysisk træning og indsigt.

Kontakt mig i dag, hvis du vil vide mere om personlig coaching, eller hvis du har spørgsmål til mine priser.

Delfsbalance

Bogøvej 15, 8382 Hinnerup

Klik her for rutevejledning

Stara Fitness ApS​

CVR: 44628546

Kontaktoplysninger

E-mail: steffani@Delfsbalance.dk

facebook instagram