Min tilgang til personlig træning

Et liv i balance skabes, ved at man lærer at lytte ikke bare til sig selv, men også til ens krop og de signaler som den sender. Sundhed kommer nemlig både i psykisk og fysisk form. Kroppen vil altid sende signaler til hvad den har brug for, men det er ikke altid, at vi er opmærksomme på disse signaler – det, og meget andet vil jeg lære dig.

En holistisk tilgang til coaching og personlig træning

Min vejledning og ikke mindst min tilgang til træning og kost er funktionel og holistisk. Sammen sætter vi ikke urealistiske mål, som ikke passer til dig og dine behov. Sammen skaber vi derimod et forløb, som både vil påvirke dig fysisk men også mentalt. For mig er det vigtigt, at de mange aspekter af ens liv hænger sammen, og at der er energi og overskud til de små og store udfordringer, som hverdagen kan bringe. Derfor arbejder vi sammen om et mindset, som er med til at give dig overskud til venner, familie og ikke mindst dig selv.

Vælg en coach og personlig træner med kompetencerne i orden

Når du starter et personligt træningsforløb hos mig, er det vigtigt, at du, dit mindset og din krop kan følge med og forstå den proces og udvikling, som du gennemgår.

For at kunne opnå et liv i balance, er det vigtigt, at du selv kan stå for træningen, lige meget om det er hjemmetræning, træning i et fitnesscenter, træning i naturen eller noget helt fjerde, og at du har den rette værktøjskasse fyldt med nyttig viden og forståelse for din træning.

Om mig

​Jeg er mor til fire – to engle, Isabella på 6 og Elisabeth på 4, og gift med Daniels


Jeg har selv tabt 46 kilo efter graviditeter, så jeg ved, hvor hårdt det kan være, og ikke mindst hvor frustrerende sådan en rejse kan være. Jeg har selv døjet med store problemer i forhold til overspisning, underspisning, og bare det at have et afslappet forhold til mad og min egen krop har været svært og en lang rejse.


Træning og sunde vaner har været en del af min hverdag de sidste 10 år. Det har udviklet sig til at i 2023 deltog jeg i mit første verdensmesterskab i sporten OCR (forhindringsbane løb).
Undervejs har jeg udviklet mig, samlet viden og uddannet mig til kostvejleder, personlig træner, health-coach og perception-coach. Jeg hjælper dagligt mine klienter til en sundere hverdag, hvor overskud og energi er i fokus – og andre mål de må have.

Personlig træner med fokus på hele kroppen

Jeg er uddannet som personlig træner og har derudover også efteruddannet mig til Health Coach med speciale som Perception Coach. Det betyder, at du møder en personlig træner, som har viden og indsigt i både effektiv træning, men også adfærdsmønstre, livstilsfaktorer og som har en holistisk tilgang til dit træningsbehov.

For mig har træning og indsigt i kroppens forskellige mekanismer givet en ro og ikke mindst overskud i hverdagen. Som personlig træner møder jeg dig i øjenhøjde og med en forståelse for den rejse, du skal til at igennem – for jeg har selv været der.

Et personligt træningsforløb skræddersyet til dig

Et træningsforløb hos mig, uanset hvad dit endelige mål er, tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du gerne vil opnå med din træning. Lige meget om du gerne vil genopbygge muskelmasse, komme ovenpå efter en graviditet eller vil gennemgå en decideret livsstilændring. Med en holistiske tilgang vil vi sammen arbejde med både det psykiske og fysiske, og hvordan det ene påvirker det andet. Mit endelige mål for dig er, at du får selvtillid, kærlighed til dig selv og din fantastiske krop, selvrespekt og at du lærer at hvile i dig selv.

Personlig træner i Østjylland

Vælger du mig som din personlige træner, vil du både modtage en – til – en træning i private omgivelser, og online konsultationer. I min fysiske konsultation laver jeg test, som giver et indblik i, hvordan netop din krop arbejder, og så snakker vi naturligvis om, hvad du ønsker at opnå med dit træningsforløb. Ud fra dette udarbejder vi sammen en personlig trænings -og kostplan, som er specielt tilpasset til dig og din hverdag. For at gøre det lettere for dig, vil oveni i de fysiske møder også få online konsultationer, hvor vi snakker om dine personlige mål for træningen, og ikke mindst hvordan du bedst kan komme i mål med dem.

Delfsbalance

Bogøvej 15, 8382 Hinnerup

Klik her for rutevejledning

Stara Fitness ApS​

CVR: 44628546

Kontaktoplysninger

E-mail: steffani@Delfsbalance.dk

facebook instagram