Kostvejledning

Vil du gerne lære mere om din krop, og hvad den mad du spiser, gør ved den? Igennem kosten kan vi ændre på mange faktorer, som er med til at give et større overskud og energi til dagligdagens gøremål.​

​Professionel hjælp til kostvejledning

Få mere energi i hverdagen med en skræddersyet kostplan

En ændret kost igennem en effektiv kostvejledning kan gøre en stor forskel på dit overskud, og ikke mindst dit almene velvære. Igennem en lækker og sund kost kan vi nemlig ændre på en række faktorer, som vil være med til at give et langt større overskud og mere energi i hverdagen.

Problemer med fordøjelsen, ingen energi eller ondt i maven behøves ikke være en del af din hverdag – så lad os sammen gøre noget ved det!

Jeg tilbyder professionel hjælp til kostvejledning, og mine klienter kommer typisk fra Århus, Hinnerup og Hadsten. Kommer du fra et helt fjerde sted, er jeg naturligvis også klar til at hjælpe dig.​

Som kostvejleder har jeg fokus på dine behov

Igennem en professionel kostvejledning kan vi sammen skabe en god grobund for en hverdag uden unødvendige smerter, mere overskud og energi eller en mulighed for, at du kan tabe dig. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Som din personlige kostvejleder vil jeg guide dig igennem et forløb, hvor vi sammen sammensætter en smagfuld og sund kost, som vil være med til at ændre dit syn på kroppen, og hvad den faktisk har brug for.

​Igennem kostvejledningen vil vi sammensætte lækker hverdagsmad, som er så normal som mulig, hvor hele familien kan være med, og som er nem at lave.​

Kostvejledning, som er til at forstå

Helt kort så handler et effektivt vægttab om, at man indtager mindre end man forbrænder i løbet af en dag – men du skal ikke sulte! Du kan se på vægttab, som du ser på din økonomi.

Du har et dagligt budget, som du skal overholde på 1.800 kr., bruger du mere end 1.800 kr. på en dag skaber du gæld, som skal betales af ved at arbejde mere eller spare mere en anden dag – set ud fra en ugentlig cyklus.

​​

​Sådan kan man se på en kostplan, men med dette er det ikke sagt at KCAL tælling er vejen frem for dig! Som kostvejleder vil jeg altid guide dig ud fra, hvor du er i dit forløb, hvad du ønsker og hvad, der passer til dig og din hverdag.

​Book en uforpligtende samtale om kostvejledning, og hør mere om hvordan jeg som kostvejleder kan hjælpe dig med at komme i gang.​​

Delfsbalance

Bogøvej 15, 8382 Hinnerup

Klik her for rutevejledning

Stara Fitness ApS​

CVR: 44628546

Kontaktoplysninger

E-mail: steffani@Delfsbalance.dk

facebook instagram