Kickstart din livsstilsændring hos en holistisk coach​

Tag de første skridt mod en sundere livsstil

Der kan være mange grunde til at hyre en personlig træner. Nogle af mine klienter kontakter mig, fordi de gerne vil tabe sig, mens andre drømmer om at se muskelmassen vokse.

Dog er der én ting, som rigtig mange af mine klienter har til fælles – de ønsker en livsstilsændring med fokus på en aktiv og sund hverdag.

Jeghjælper dig på vej mod en livsstilsændring, hvad enten du bor i Bjerringbro, Hammel, Hadsten eller en af de omkringliggende byer.

Få sammensat et forløb med fokus på det hele menneske

Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder, health-coach og perception-coach med en holistisk tilgang. Det betyder, at jeg ser på det hele menneske og tager alle dine behov i betragtning, både de fysiske og de psykiske, når jeg skræddersyer et forløb til dig.

Udover at sammensætte en trænings- og kostplan til dig, så fokuserer jeg på de bagvedliggende faktorer for dine adfærds- og reaktionsmønstre samt dine vaner. Når du påbegynder en livsstilsændring, er det nemlig en god idé, at du bliver bevidst om dine vaner og reaktioner på hverdagens udfordringer.

Uanset om dit mål er vægttab, muskelmasse eller blot en sundere livsstil, så vil du lære at forstå, hvordan din krop påvirkes af forskellige ting i hverdagen.​

Få hjælp til livsstilsændring – kontakt mig i dag

Har du brug for hjælp til at få kickstartet din nye, sunde hverdag? Så kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg ser frem til at sammensætte et forløb, der passer til dig og dine behov.

Delfsbalance

Bogøvej 15, 8382 Hinnerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 41764910

Kontaktoplysninger

Telefon: 42 30 31 69

E-mail: steffani@Delfsbalance.dk