Få professionel personlig træning
​hos mig

​Jeg guider dig til en mere aktiv livsstil

​De klienter, som jeg hjælper, har alle et stort ønske om en mere aktiv livsstil, som er tilpasset til deres hverdag. Som personlig træner møder jeg mange forskellige mennesker, som har hvert sit mål med deres træning.

Jeg hjælper både dig, som ønsker en komplet livsstilændring, dig som gerne vil tone din krop, dig som har brug for muskelopbygning/genoptræning, dig som drømmer om et vægttab og mange flere. Så hvis du kommer fra Hadsten, Bjerringbro, Hammel eller omegn, og du godt kunne tænkte dig et forløb med personlig træning, så tøv ikke med at kontakte mig.​

​Et personligt træningsforløb kan indeholde

  • Tests, som viser, hvor du er nu, og hvad der skal til for at opnå dit mål
  • Livstiltiltag-og ændringer, som vil være med til at hjælpe dig i mål
  • Træningsplan, som er tilpasset dine behov og mål
  • Personlig træning 1-1 i private omgivelser
  • Kostvejledning, som er tilpasset dine personlige behov
  • Coaching, som giver dig de rette redskaber – også efter træningsforløb

Som personlig træner tager jeg udgangspunkt i dig

Inden vi sammen kickstarter din livsstilændring, vil jeg foretage nogle målinger, som sammen med vores samtale vil lægge grundlaget for dit videre forløb.

​Din personlige træning vil oftest tage udgangspunkt i de problemområder, som testene viser, at din krop har. Er der flere steder, hvor din krop er i ubalance, sammensætter vi naturligvis en personlig træningsplan, som passer til det.

​På den rejse, som du begiver dig ud på, vil du lære at forstå din krop på nye måder, og at din krop påvirkes af forskellige ting i hverdagen.​

Uddannet Health Coach med speciale i perception

Jeg er ikke bare endnu en almindelig personlig træner. Jeg er en personlig træner, hvor motion og sund kost er en hobby og en livsstil, som jeg elsker. Jeg har videreuddannet mig som Health Coach med speciale i perception. Som uddannet Health Coach har jeg et holistisk syn på kroppen, hvilket betyder, at jeg har et stort fokus på, at kroppen og sindet påvirker hinanden.

​Jeg er uddannet Health Coach, som betyder, at jeg har videreuddannet mig som personlig træner. En Health Coach har et holistisk syn på kroppen og sindet, da dette har en indflydelse på hinanden.​​​

Et holistisk syn på personlig træning

At tilgå personlig træning på en holistisk måde betyder, at jeg ser en skade på kroppen fra flere vinkler. Det betyder, at en skade eller smerte ikke altid udspringer fra, hvor smerten mærkes. Det er nemlig ikke altid, at smerten er fysisk håndgribelig.

​Vores kroppe har forskellige reaktionsmønstre, og er eksempelvis vores nervesystem på overarbejde, kan det vise sig i smerter eller anden ubalance i kroppen. Som personlig coach og Health Coach forstår jeg at tolke de signaler, som din krop viser mig, og du vil undervejs i dit personlige træningsforløb også lære at tolke disse signaler og kunne reagere på dem.

Funktionel træning

Funktionel træning betyder, at vi lader vores krop arbejde, som kroppen nu engang er skabt til at arbejde. Din personlige træning målrettes din dagligdag og arbejde og vil være med til at styrke hele din krop samtidig med, at du kan træne, hvor end det passer dig.

Lige meget om du vil træne dig stærkere, slankere, strammere, smertefri eller blot have en mere aktiv hverdag – så er jeg her for at hjælpe dig med dine personlige mål.

Med personlig træning guider jeg dig til et liv i balance.​

Delfsbalance

Kirkegade 7, 8881 Thorsø

Klik her for rutevejledning

CVR: 41764910

Kontaktoplysninger

Telefon: 42 30 31 69

E-mail: steffani@Delfsbalance.dk

facebook   instagram